Nebojte se stereotypu v jídle

Hodně lidí v novém roce končí s úpravou dietního jídelníčku a vůbec s úpravou životosprávy díky složitosti receptů, přípravy ranních koktejlů atd. Máme pro vás velmi užitečnou radu: zjednodušte to! Vůbec se nic nestane když budete třeba při přípravě oběda nebo večeře požívat jen dva recepty a ty točit pořád dokola. V přípravě jídla se stanete mistry, půjde vám to rychleji, budete mít suroviny stále v ledničce. Vydržte min. měsíc a uvidíte jak kila půjdou dolů!

První jednoduchý recept:

Fazolové lusky na česneku

Co potřebujeme: mražené fazolové lusky, česnek, olivový olej, skořici mletou, tvrdý sýr na strouhání případně jedno vejce.

Povařte 12 minut  ve vroucí osolené vodě mražené fazolové lusky. Lusky dejte okapat na cedník. Na olivovém oleji dozlatova osmažte česnek, tak dva stroužky. Přidejte na pánev okapané lusky, proházejte.  Přidejte lžičku mleté skořice. Zastrouhejte nízkotučným sýrem.  Popřípadě nakrájejte jedno vařené vajíčko.  Večeře či oběd je hotový…

 

Sledujte medelin.cz! Přineseme vám další jednoduché recepty na složení dietního jídelníčku!

 

Staňte se fanoušky medelin.cz na facebooku! Budete informováni o každém novém článku na medelin.cz!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.