Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/19024/virtual/www/domains/medelin.cz/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/19024/virtual/www/domains/medelin.cz/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/19024/virtual/www/domains/medelin.cz/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Dánské zelí | Wellness e-magazín

Tak dnes přidáme ještě jednu baštu, ve které najdeme spoustu anthokyanů, látek velmi prospěšných našemu tělu. Účinky máme popsané v receptu na červenou řepu s okurkou.

Tohle zelíčko je takové jiné, ale kdo má rád experimenty bude velmi mile překvapen netradičním spojením zelí a třeba malinového džemu.
Pojďte vyzkoušet dánskou specialitu:

Co budeme potřebovat:
500g červeného zelí
jedna větší cibule a dva hřebíčky
2 deci vína
1 lžíce jablečného octa
3 lžíce jahodového nebo malinového džemu
2 lžíce olivového oleje
5 kuliček nového koření.

Pracovní postup:
Zelí nakrájíme na nudličky a spolu s nadrobno nakrájenou cibulí a dvěma hřebíčky  opékáme na oleji skoro do sucha.  Pak přidáme sůl drcené nové koření , víno a džem.
Podusíme doměkka a nakonec přidáme ocet na dochucení.

Fanděte nám na facebooku a získejte zdarma přehled o nových receptech a zajímavostech z oblasti dobrého jídla a životního stylu!